Oppimispelit

CONNEXT tarjoaa suomalaisille ammattilaisille mahdollisuuden tutustua belgialaisen kumppaninsa gameWise:n kehittämään S_U+G Serious Urban Game® -menetelmään ja osallistua sen jatkokehittämiseen. Kyse on digitaaliselle alustalle rakentuvan kaupunkisuunnistuksen yhteyteen kehitetystä systemaattisesta, pedagogisesta toimintatavasta. Suomessa monella on kokemusta samankaltaisen Seppo.io-alustan käytöstä. CONNEXT:issa on mahdollista kokoontua tekemään pedagogista kehittämistä yhdessä gameWise:n kokemuksia hyödyntäen.

 

S_U+G® -menetelmää voi soveltaa useisiin eri sisältöihin.  Sen keskeisenä ajatuksena on hyödyntää vahvasti nuorten näkemyksiä pellillisen kaupunkisuunnistuksen kehittämisessä. Suomessa kehittämistyöhön osallistuu myös nuorten perheitä.

CONNEXT:issa pedagogiikkaa sovelletaan suomalaisissa oppilaitoksissa ja järjestöissä esimerkiksi koulutuspolun löytämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen, joista kehitetään omat pelinsä. S_U+G® -menetelmän nähdään soveltuvan hyvin nuorten parissa työskenteleville motivaation lisäämisen, itseohjautuvuuden tukemisen ja kyvykkyyden tunteen vahvistamisen välineeksi. Tervetuloa mukaan kehittämään ja jakamaan kaupunkisuunnistuksellisia oppimispelejä kanssamme!

Gamification in CONNEXT for inclusion project (YouTube)

Games, seriously!? CONNEXT game challenges (pelillisiä tehtäväkokonaisuuksia englanniksi)

Games, seriously!? Serious games as a tool for empowerment (opas englanniksi)

 

Tilaa CONNEXT-hankkeen Pelillisyysinfo, niin kuulet tapahtumista ja hankkeen materiaaleista ensimmäisenä!

Pelillisyysinfo lähetetään verkostolle noin kaksi kertaa lukukaudessa vuoden 2021 loppuun asti.

Diamonds Pixabay Colin Behrens

Virtual Gamified Diamonds Seminar 26.8.

Are you interested in how gamification supporting learning and empowerment has developed over the past years?  What about how digital youth work has been done in Finland and how does…
Seppo pikapeli2

Poikkeustilaan avoimia pelejä nuorille

CONNEXT -hanke on poiminut ammattilaisille olemassa olevista peleistään pieniä tehtäväkokonaisuuksia, joilla voi kannustaa eristyksessä olevia nuoria liikuttamaan kehoaan ja virkistämään mieltään. Niihin voi tutustua kahdella tavalla: Staattisena pelinä ThingLink-alustalla. Tällöin…