Ideoita CONNEXT:n Hurahda pelilliseen työotteeseen -oppaasta

Hurahda pelilliseen työotteeseen -opasCONNEXT:n oivallukset ja opit kolmen vuoden ajalta on julkaistu Hurahda pelilliseen työotteeseen! – ideoita toiminnallisiin tehtäviin -oppaassa (PDF). Se sisältää käytännön ohjeita ja vinkkejä, jotka voivat tukea muitakin ammattilaisia soveltamaan pelillisyyttä omassa työssään. 

Opas on tarkoitettu kenelle tahansa pelillisestä työotteesta kiinnostuneelle. Tehtäväesimerkit on työstetty erityisesti nuorten ja kieltä oppivien parissa työskenteleville kuten opettajille, ohjaustyötä tekeville ja nuorisotyötekijöille. Niitä voi ketterästi soveltaa myös muille ammattilaisille.

Oppaan rinnalla kannattaa tutustua 17 pelilliseen tehtäväkokonaisuuteen, jotka ovat myös vapaasti kaikkien käytettävissä ja muokattavissa. CONNEXT:n tehtäväkokonaisuudet löytyvät julkaisusta Ideoita pelillisyyteen hurahtaneille

Hankkeessa on tuotettu materiaalia myös englanniksi: